Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Lion Hotel

Διεύθυνση: Lion Hotel, 2770 Bansko, Bulgaria

                                                                                 ( GPS συντεταγμένες: 41° 49′32′′N 23°28′59′′E )

Τοποθεσία: Lion Hotel στο Bansko απέχει 5' με τα πόδια από το gondola lift.
Διαμονή: Το ξενοδοχείο Lion προσφέρει 190 δωμάτια διαφορετικής κατηγορίας: μονόκλινα δωμάτια, δίκλινα δωμάτια, στούντια και πολυτελή διαμερίσματα. Κάθε δωμάτιο διαθέτει μπάνιο με μπανιέρα και στεγνωτήρα μαλλιών, TV, ραδιόφωνο, μινι μπαρ και τηλέφωνο.
Το ξενοδοχείο έχει 167 δίκλινα δωμάτια. Ένα μέρος από τα δωμάτια διαθέτουν ένα μεγάλο κρεβάτι (2.0x2.0m.) και τα υπόλειπα έχουν 2 ξεχωριστά κρεβάτια (1.0x2.0m). Σε όλα τα δωμάτια υπάρχουν επεκτάσιμα κρεβάτια. Στα δωμάτια με μπαλκόνι είναι μικρότερα όμως. Το ξενοδοχείο προσφέρει δίκλινα δωμάτια για άτομα με ειδικές ανάγκες. 
Lion hotel προσφέρει 16 οικογενειακά δωμάτια. Αυτά τα δωμάτια είναι πολύ μεγάλα,έχουν μεγάλο κρεβάτι, γραφείο με καθρέφτη, καναπέ, τραπέζι με καρέκλες.Η μικρή κουζίνα είναι εξοπλισμένη με ψυγείο και φούρνο μικροκυμάτων. Το μπάνιο έχει μπανιέρα. Τα οικογενειακά δωμάτια είναι κατάλληλα για οικογένεις με 1 ή 2 παιδιά ή για 3 ενηλίκους.
Τα διαμερίσματα είναι 8. Το διαμέρισμα έχει 2 ξεχωριστά δωμάτια. Στο μεγαλύτερο δωμάτιο είναι τα 2 ξεχωριστά κρεβάτια (1.0x2.0 m.), ένα καναπέ, μικρή κουζίνα και τραπέζι. Το άλλο δωμάτιο διαθέτει ένα μεγάλο κρεβάτι και τραπέζι.
Κρασί & Δείπνο: Το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο με μπαρ και Buffet, όπου οι φιλοξενούμενοι μπορούν να δοκιμάσουν βουλγαρική και ευρωπαική κουζίνα. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν και παραδοσιακή βουλγαρική ταβέρνα και νυχτερινό μπαρ στο ξενοδοχείο.
Υπηρεσίες: 
Συνεδριακή αίθουσα
Εσωτερική πισίνα
Γυμναστήριο
Σάουνα
Ατμόλουτρο
Τζακούζι
Μεταφορά στο γονδόλα
Πάρκινγκ - ανοιχτό και κλειστό
Μπίλιαρδο
Υπηρεσία δωματίων
Πλυντήριο και σιδέρωμα
Πρόσβαση στο ίντερνετ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου